PUNAINEN KORTTI RASISMILLE

Show Racism the Red Card - Finland

Facebook

Punainen kortti rasismille jakoi käyttäjän Susijengi – Basketball Team Finland videon. ... See MoreSee Less

KOVA! Loppuunmyyty Metro Areena näytti ennen #Susijengi vs Ruotsi -maaottelua Punaista Korttia Rasismille! #Susijengi #Suvaitsevaisuus #Arvot #Yhteisöllisyys #TervetuloaLaumaan

View on Facebook

Punainen kortti rasismille jakoi käyttäjän Jalkapallon Pelaajayhdistys kuvan. ... See MoreSee Less

Eilen vierailtiin Pallo-Iirot naisten edustusjoukkueen luona kertomassa yhdistyksen toiminnasta. Vierailun päätteeksi nostettiin Punainen kortti rasismille! #jpy #pukukoppikierros #NaistenYkkönen #pelaajanarki #punainenkorttirasismille #SRtRC

View on Facebook

Punainen kortti rasismille jakoi käyttäjän Peace United kuvan. ... See MoreSee Less

Peace United ja Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa olemme sopineet ja käynnistäneet yhteistyön. Yhtenä näkyvimpänä ulostulona on nostaa punainen kortti rasismille. Tykkäämällä myös sinä voit nostaa punaisen kortin rasismille.

View on Facebook

Punainen kortti rasismille jakoi käyttäjän UNILAD Young Kid Gives Motivational Speech. ... See MoreSee Less

This kid is wise beyond his years 🙌👏 by Demarjay Smith 🙌

View on Facebook

Looks really nice! 👌 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Punainen kortti rasismille jakoi käyttäjän Jalkapallon Pelaajayhdistys kuvan. ... See MoreSee Less

BK-46 players & Punainen kortti rasismille! #jpy #pukukoppikierros #kakkonen #pelinjapelaajanpuolella #SRtRC

View on Facebook

Punainen kortti rasismille jakoi käyttäjän Olympic You won't believe the incredible story of Julius Yego. He comp.... ... See MoreSee Less

You won't believe the incredible story of Julius Yego. He competes this Saturday. #Athletics

View on Facebook

Instagram

Liikunta kuuluu kaikille -tapahtumassa liikuttiin hyvissä olosuhteissa

Myyrmäki-hallissa järjestettiin lauantaina 13.8 klo 10-14 kaikille avoin ja maksuton koko perheen liikuntatapahtuma. Tapahtuma keräsi lähialueen lapsia ja nuoria kokeilemaan erilaisia lajeja kuten mm. yleisurheilua, capoeiraa ja käsipalloa. Tapahtumassa jaettiin myös kolmessa eri lajikokeilussa käyneille lapsille ja nuorille vapaalippuja PK-35 Vantaa – FC Lahti Veikkausliigaotteluun. Liikunta kuuluu kaikille -tapahtuma huipentui Musta Barbaarin ja Prinssi Jusufin keikkaan.

Suuret kiitokset kaikille seuroille ja lajeille, jotka olivat tapahtumassa mukana! Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, joten tästä opittiin paljon! Varmasti ensi kerralla saadaan enemmän väkeä paikalle. Musta Barbaari kiteytti kuitenkin olennaisen asian hyvin: “teet hommasi aina yhtä hyvin, oli paikalla sitten 10 tai tuhat ihmistä!” Olemme tyytyväisiä jos yksikin lapsi tai nuori sai tapahtumastamme kipinän liikkumiseen tai uuden harrastuksen.

Kiitos mukana olleet Yökoris, VJS Vantaan Jalkapalloseura ry, Atlas Vantaa, Vantaan Salamat, PK-35 Vantaa, Capoeira Cordao de Ouro Finland, Jalkapallon Pelaajayhdistys, Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto FIMU ry sekä
Myyrmäen Urheilupuisto, Vantaan kaupungin liikuntapalvelut ja erityisesti kumppanimme Sporttia kaikille -hanke! Kiitokset myös Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf hienosta keikasta, jossa lapsetkin pääsivät kokeilemaan esiintymistä!

image image image image

HJK keräsi yli 4 laatikollista jalkapallokenkiä Uudenmaan vastaanottokeskukseen

HJK keräsi 15.8 KuPS -ottelun yhteydessä lukuisia jalkapallokenkiä vastaanottokeskukseen. Keräys onnistui todella hyvin ja kasaan saatiin yli neljä laatikollista jalkapallokenkiä, jotka toimitettiin muutaman päivän kuluttua Uudenmaankadun vastaanottokeskukseen, jossa on majoitustilat noin 200:lle turvapaikanhakijalle.

image

 

DHL ja Jalkapallon Pelaajayhdistys on vuoden 2016 aikana kerännyt jalkapallokenkiä vastaanottokeskuksiin ympäri Suomea. Tällä tavoin halutaan tukea ajatusta siitä, että jalkapallon pelaaminen kuuluu kaikille, myös maahan hädän takia tulleille turvapaikanhakijoille. Jalkapallo on usein myös suosituin laji vastaanottokeskuksissa ja jalkapallokengät ja – varusteet ovat erittäin haluttua tavaraa.

Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää myös yhdessä Maahanmuuttoviraston kanssa vuosittain vastaanottokeskusten SM-turnauksen. Tänä vuonna Eerikkilän Urheiluopistossa käydyn turnauksen voiton vei Oulun vastaanottokeskus.

Video vuoden 2016 Vastaanottokeskusten SM-turnauksesta JPY: n sivuilla

HJK-FC Lahti ottelussa näytettiin punaista korttia rasismille

7.8 pelatussa HJK – FC Lahti Veikkausliigan ottelussa näytettiin punaista korttia rasismille! Lisäksi kuuluttamosta lausuttiin nämä hienot sanat:  “Arvoisa yleisö, Kaudella 2016 Veikkausliiga ja HJK tukee rasismin vastaista hanketta Punainen kortti rasismille! Me vastustamme syrjintää sen kaikissa olomuodoissa ja haluamme edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Jalkapallon pelaaminen yhdistää ihmisiä niin Suomessa kuin muuallakin
maailmassa, joten annetaan kaikille mahdollisuus osallistua meidän yhteiseen peliin. Nautitaan tästä pelistä yhdessä ja nostetaan punainen kortti
rasismille!”

Kiitokset HJK:lle yhteistyöstä!

Käsipalloliitolta punainen kortti rasismille!

Punainen kortti rasismille -projektin koordinaattori Ilari Äijälä kävi 31.7 Kisakallion Urheiluopistossa käsipalloliiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrusen vieraana. Vierailun aikana Kisakalliossa oli meneillään nuorten maajoukkueiden suurleiri.

Ilari Äijälän vetämissä keskustelutuokioissa 98-ikäluokan maajoukkuepelaajat, tytöt sekä pojat pääsivät pohtimaan millaista rasismia voi esiintyä juuri käsipallossa ja miten siihen tulisi suhtautua. Lisäksi keskusteluissa puhuttiin mm. rasismiin puuttumisen tärkeydestä, maajoukkuepelaajan esimerkin voimasta omissa seurajoukkueissa sekä rohkeudesta puuttua rasismiin. Todettiin, että rasismi ei ole pelkästään ihonväriin kohdistuvaa, vaan kaikenlainen etniseen alkuperään liittyvä nimittely (esim. hurrittelu tai ryssittely) on jyrkästi tuomittavaa. Toisaalta mietittiin myös, kuinka urheilun avulla voi voittaa erilaisia ennakkoluuloja ja erilaisuuden pelkoja.

Käsipalloliiton tiedote vierailusta: http://finnhandball.net/tiedotteet/punainen-kortti-rasismille/

Liikunta kuuluu kaikille! – tapahtuma Myyrmäen urheilupuistossa 13. elokuuta!

Tule kokeilemaan eri lajeja Myyrmäen urheilupuistoon elokuun 13. päivä klo 10-14! Liikunta kuuluu kaikille! -tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton koko perheen liikuntatapahtuma, jossa on mahdollisuus kokeilla erilaisia lajeja mm. capoeiraa, katusählyä, joogaa ja jalkapalloa. Tapahtuman avajaistilaisuus on Myyrmäen urheilupuiston yleisurheilukentällä klo 10. Sateisella säällä yritämme siirtää suurimman osan lajeista sisätiloihin Myyrmäki-halliin. Liikuntatapahtuma huipentuu Musta Barbaarin ja Prinssi Jusufin musiikkiesitykseen noin klo 14.

Tapahtumaan osallistuville lapsille ja nuorille on tarjolla vapaalippuja klo 16 alkavaan PK-35 Vantaa – FC Lahti Veikkausliigan otteluun.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto FIMU ry ja sen Punainen kortti rasismille -projekti. Lisäksi tapahtumaa toteutetaan yhteistyössä Sporttia kaikille Vantaa -hankkeen  ja Liikkuva Koulu Vantaan kanssa.

Helsinki Cupissa PKR näkyi Love the Ball Centerissä

Helsinki Cup 2016 toi Helsinkiin 11. – 16. heinäkuuta 1300 joukkuetta 15 eri maasta. Järjestyksessään 41. turnaus sujui jälleen hyvässä hengessä ja suhteellisen hyvissä keleissä.

Punainen kortti rasismille -projekti näkyi koko viikon ajan Helsinki Cupin Love the Ball Centerissä Mäntymäen kentällä Intersportin teltassa. Paikalla pystyi kuvauttamaan itsensä osana HJK:n liigajoukkueen PKR-joukkuekuvaa.

imageLisäksi PKR seurasi turnauksen aikana tiiviisti tansanialaisen FC Vito Malaikan 11-vuotiaiden tyttöjen edesottamuksia. PKR onnittelee tyttöjä pronssimitalien johdosta!

Sporttitorilla sanottiin kyllä elinluovutukselle ja näytettiin punaista korttia rasismille!

Elinsiirron saaneiden urheilijoiden EM-kilpailut järjestettiin 10 – 17.7. Vantaalla. Kyseisen viikon aikana on järjestetty elinsiirtoliikunnan kaikille avoimia sporttitoreja ympäri pääkaupunkiseutua. Sporttitoreilla on ollut erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja ja mahdollisuus kirjoittaa elinluovutuskortti,

Punainen kortti rasismille -projekti ja Jalkapallon pelaajayhdistys olivat paikalla keskiviikkona 13.7 Helsinki Cupin yhteydessä järjestetyssä sporttitorilla Käpylän urheilupuistossa. Sporttitorilla oli erilaisia taitorasteja, kuten tarkkuuspotkua ja tutkaan laukaisua. Vierailevina tähtinä olivat huippujalkapalloilijat Juho Mäkelä ja Katarina Naumanen.

Kiitokset Suomen Vammaisurheilu- ja Liikunta VAU ja Kyllä Elinluovutukselle -kampanjalle, että saimme olla mukana elintärkeän asian puolesta!

image

Vantaa Cupissa potkittiin tarkasti!

Vantaalla 30.6-3.7.2016 järjestetty Vantaa Cup keräsi ennätysmäärän joukkueita eri puolille Vantaata.

Punainen kortti rasismille -projekti käväisi Myyrmäen stadionilla lauantaina 2.7 katsastamassa eri joukkueiden potkujen tarkkuuksia.  Kiitokset turnausjärjestäjälle VJS:lle, että saimme olla mukana! image image

« Older posts